Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási feltételek:
A rendeléseket GLS futárszolgálaton keresztül juttatjuk el a vásárlókhoz. Az árut az átvételkor kell kifizetni, kivéve az előre utalás esetében. A futárnál a helyszíne készpénzzel és bankkártyával is lehetőség van fizetni.
Szállítási határidő átlagosan 24-72 óra, attól függően, hogy a termék raktárról szállítható e. A szezon ideje alatt (kiemelten a nyári hónapokban) a szállítási csúszások miatt akár egy hét is lehet.
Házhozszállítási díja: 1.270 Ft (bruttó). 30.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén díjmentes.
A munkanapokon 10:00-ig beérkező rendeléseket (ha a termék raktáron van) a következő munkanapon házhoz szállítjuk 8 és 17 óra között. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítést hagy. Ebben az esetben fel kell venni a futárral a kapcsolatot, hogy kiszállítási időt egyeztetni tudják.
Kérjük, ha módjában áll,  olyan címet adjon meg, ahol a fenti időpontban át tudja venni a küldeményt.

A küldemény feladásáról e-mailben  értesítjük. Ha a kiszállítás időpontja felől kíván érdeklődni, vagy a futár nem találta a megadott címen és szeretne tájékozódni, kérjük, hívja a GLS Hungary Kft ügyfélszolgálatát a
Tel:06-1/802-0265-ös telefonszámon. Ezúton szeretnénk Kedves Megrendelőink figyelmét felhívni, hogy a GLS által felvett csomag állapota felől információt a GLS ügyfélszolgálata ad munkanapokon 7.00-20.00-ig. Köszönjük megértését.