Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási feltételek:
A rendeléseket a FÁMA First Futárszolgálaton keresztül juttatjuk el a vásárlókhoz. Az árut átvételkor kell kifizetni, kivéve az előre utalás, illetve a webáruházban történt bankkártyás fizetés esetén. A futárnál a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.
Szállítási határidő átlagosan 24-72 óra, attól függően, hogy a termék raktárról szállítható. A szezon ideje alatt (kiemelten a nyári hónapokban) a szállítási csúszások miatt akár egy hét is lehet.
Házhozszállítási díja: 1.499,- Ft (bruttó). 30.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén díjmentes.
A munkanapokon 11:00 óráig beérkező rendeléseket (ha a termék raktáron van) a következő munkanapon házhoz szállítjuk 8.00 és 17.00 óra között. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítést hagy. Ebben az esetben fel kell venni a futárral a kapcsolatot, hogy kiszállítási időt egyeztetni tudják.
Kérjük, ha módjában áll,  olyan címet adjon meg, ahol a fenti időpontban át tudja venni a küldeményt.

A küldemény feladásáról e-mailben  értesítjük. Ha a kiszállítás időpontja felől kíván érdeklődni, vagy a futár nem találta a megadott címen és szeretne tájékozódni, kérjük, hívja a Fáma First Futárszolgálat Kft. ügyfélszolgálatát a
+36 20 3473 107-es telefonszámon.

Ezúton szeretnénk Kedves Megrendelőink figyelmét felhívni, hogy a FÁMA First Futárszolgálat által felvett csomag állapota felől információt a FÁMA First Futárszolgálat ügyfélszolgálata ad munkanapokon 9.00-17.00 óra között. Köszönjük megértését!